fredag 30. januar 2009

SYK, SYK, SYK.

Det er så utrolig kjipt å være syk.. Har vært syk i 3 dager nå og håper det går over snart! På det værste har det vært hodepine, feber, insane vondt i halsen pluss menssmerter. Så har for det meste brukt dagene på å ligge hjemme på gulvet eller i sofaen. Kan nesten ikke snakke heller. Det gjør skikkelig vondt og jeg får sånn klompete stemme som ikke er min.. BAH. På onsdag da jeg hadde feber var det jo selvfølgelig intervju med EF i Oslo. Mamma og Pappa sa at de kunne ringe inn å si at jeg var syk, men jeg SKULLE på det intervjuet! Også ville jeg på Ikea etterpå (det var helt jævlig btw). Men jeg er innstilt på å bli frisk da! :) Også har Peter(broren min) og Erik bursdag i dag! + at Erik klarte lappen, Gratulerer! :D

torsdag 22. januar 2009

PAPPA HAR KOMMET HJEM!

I dag kom min kjære pappa hjem fra Singapore! Der har han jobbet dagen lang i hele tre uker.Det var litt digg å få han hjem igjen og i god behold. Har savnet han, jeg. Han hadde tilogmed med seg gave til meg og mamma! Jeg fikk parfyme; Hypnose fra Lancome og brunkrem fra Clinique. THANK U DADDY!
(Oi.. hørtes LITT ut som en bortskjemt pappa-jente der, og det var ikke meninga!)
Også fikk jeg byttet en veske som var blitt ødelagt og en pung jeg fikk til jul.
Vesken jeg byttet kostet 499, også var det 70% salg på BagOrama, så jeg fikk 2 stk. Ble ganske fornøyd med kjøpet selv.

tirsdag 20. januar 2009

OBAMA FOR PRESIDENT!

I dag trår Barack Obama til som president i USA! Gleder meg til å se resultatene og forandringene som skal skje. Og endelig er vi kvitt Bush!

mandag 19. januar 2009

SALG PÅ BIANCO

I dag var det salg på Bianco. Ta 3 par sko for 600 kroner. Merete fikk meldinga i naturfagstimen, så da fòr jeg, Karoline, Naemy og Heidi rett til Bianco for å kikke. Jeg fant tre par sko jeg. Som den "geniale" (gale) skoshopperen jeg er var det ingen sak.
"An accsessory is nearly a piece of iconography, used to express individual identity"
(sitat fra filmen "The Devil Wears Prada)
Nå ser jeg på "The Devil Wears Prada" og koser meg med en appelsin. Skal på dans snart, så må vel begynne å skifte snart.

MANDAG IGJEN.

Ny uke, men jeg kunne godt hatt en ukes ferie eller to. Helgen har jeg brukt til å jobbe (tjene penger) og slappe av rett og slett. Den konserten jeg sa jeg hadde litt lyst til å gå på, revurderte jeg. Så lørdagen brukte jeg til å slappe av, se på film, snakke med Signe (i 4 timer) på telefonen og spise godteri. CHILL. Skal på dans i dag. Gleder meg! Dansene er så kule, og Mana er en utrolig flink danselærer.

fredag 16. januar 2009

KARPE DIEM

Karpe Diem kommer til Kongsberg i morra. (lørdag 17.) Så da tenkte jeg å ta meg en tur dit. Selvom jeg ikke akkurat er blodfan eller noe, faktisk så hører jeg ikke på de i det hele tatt - hørte litt på de før, men når muligheten er her og de kommer helt inn til Kongsberg så må man jo ta sjangsen. Eller hva? Billig er det også! Bare 100 kroner for å komme inn.

WEEKEND KURS MED NAVID.

Akkurat nå sitter jeg i kantina med mine kjære medelver og chiller. Det har visst blitt noe tull med geografi og norsk - når vi skal ha osv. Det ordner seg sikkert snart, så gidder ikke bry meg. Har vi fri, så har vi fri.
En annen ting er at det skal holdes Weekendkurs med Navid Rezvani som er kjent som B-boyen fra dansefeber i studio 3. Åh, så kult det blir! Han er jo faktisk insane god! Jeg gleder meg utrolig masse.

onsdag 14. januar 2009

OPPDATERINGER DEN SISTE UKA.

Vet jeg ikke har oppdatert på lenge, men kommer en kjapp oppdatering nå. I helgen var jeg og Signe i Sandvika på storsenteret der, men for å være ærlig ble jeg litt skuffet.. Jeg har hørt så mye om hvor bra det er osv, men jeg syns det var litt lite utvalg, det var veldig langt og gå og utrolig dårlig luft der.. Jeg og Signe ble slitne med èn gang! Derfor bestemte vi oss for å dra til gode gamle Oslo. - Lommeboken ble "lettere" (brukte kort, så vet ikke om det ordtaket teller lenger..) og sinnet ble lysere. Kjøpte f.eks en jakke på tilbud til 200kr, kjempe fin. Helt enkel sort, litt lang jakke med pels (fake) på hetta. Dansingen har også begynt, og fy søren så kult! Det var kjempe gøy å begynne å danse igjen. Hadde to timer rett etter hverandre på mandag, så det var veldig slitsomt, men veldig gøy! Har også søkt til USA! Bestemte meg nesten over natta. Jeg søkte til YFU og EF, siden YFU sa det var veldig lite plass og det ikke var sikkert jeg kom med. Så det er bare å følge med, så ser vi hvordan det går. KRYSS FINGRENE FOR MEG DA! :) (Beklager for ingen bilder, men har ikke tatt noen..)

fredag 9. januar 2009

AT SCHOOL

Nå sitter jeg på skolen og har egentlig matte, men fy så kjedelig. Ville bare nevne at de skoene jeg hadde sett på er høyt vurdert. De er vanvittig kule, så jeg skal se om jeg vil prioritere de.
En annen ting er at jeg har tenkt å dra til USA likevel. Peter (broren min) klarte å overtale meg, så nå trenger jeg bare et lite push og det å bli godtatt fra YFU (ikke sikkert, for jeg har dårlige karakterer!) også er jeg klar til å dra!
Men en grusom nyhet: Det kan hende jeg får halvparten av lønna, pga skattekort-surr osv! Åh, hvis jeg får det, klikker jeg!
Men hvis ikke skal disse bli mine:

tirsdag 6. januar 2009

SHOES SHOES SHOES.

Sitter på skolen og har egentlig "klasseråd", men orker ikke følge med. Sitter å leter etter sko og vesker. Fant noen utrolig kule sko på Bianco's nettside. Disse to skjønnhetene vurderer jeg sterkt å kjøpe. Spesielt den til venstre. (Den til høyre er rød inni.) Jeg har så lyst på de! Vi får se hva jeg bestemmer meg for. Er også inne på en særiøs tanke om å kjøpe en Chanel veske. Det har jeg alltid hatt lyst på. Har funnet noen billige på Ebay, men siden jeg selv ikke er 18 får jeg ikke registrert meg og jeg tror nok ikke mamma eller pappa gidder det. Men en vakker dag skal disse to bli mine! Det er jeg sikker på. Haha.

Forresten vil jeg anbefale bloggen http://fashionjunkiie.com/. Den er veldig bra! Hun fine outfit bilder, utrolig bra og gjennomført stil. Skriver bra - ikke for mye og ikke for lite. Utrolig bra! Burde leses.

søndag 4. januar 2009

SLUTT PÅ FERIEN.

I dag startet jeg dagen med varetelling, noe som var veldig kjedelig. Jeg hadde sovnet ca 6 - halv 7 tiden på morgenen og måtte opp igjen klokken 8. Den svei.
Kom hjem i to tiden, deiset rett i senga og sovnet som en stein. Mamma ble litt sur, siden hun ikke vil at jeg skal snu døgnet så veldig. Vel, i'm sorry to break the news for you, but, too late.
I morra er det skole igjen. Åh! Jeg vil virkelig ikke gå på skole lenger! Det er så tørt og kjedelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Så nå er det slutt på ferie and back to school. Selvfølgelig blir det kult å se folka igjen. Jeg er veldig fornøyd med klassen, så det er ikke noe problem. Det eneste er de tørre fagene osv. Jaja..
Uheldigvis begynner ikke dansinga før neste uke.. Det er veldig lenge og vente syns jeg! Men jeg gleder meg utrolig mye til å få startet igjen!
Også har vi fetteren min fra USA på besøk. Det er veldig koselig. Han har med seg kjæresten Juliet, som er veldig koselig! Nils studerer til å bli filmprodusent og er faktisk snart ferdig med en film allerede. Det blir gøy å se!

fredag 2. januar 2009

GODT NYTTÅR!

2009.
- Nytt år, nye muligheter.
Da var vi i 2009, et helt nytt år å oppleve. Nye latterkuler, nytt drama, nye forelskelser, nye hjerteknusere.
En ny start, rett og slett.
Det er litt deilig å begynne på nytt, med nye nyttårsforsettere som man skal holde. Kanskje det blir et bedere år, eller kanskje det blir det dårligste man har opplevd på lenge. Oppturer eller nedturer. Hvem vet? Jeg har masse jeg skulle opplevd i 2009. Og jeg gleder meg!
- Jeg blir 17.
- Jeg blir ferdig med 1.klasse.
- Jeg skal på mange råkule konserter.
- Jeg skal til utlandet igjen.
Og for ikke å snakke om alt annet! Jeg har store og positive forventninger til 2009. Jeg skal gjøre dette til et bra år for meg selv og andre. Det er jeg innstilt på!
GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

NYE SKO.

Mamma er virkelig best! Jeg har ønsket meg disse skoene siden de kom på markedet, og det visste mamma godt for å si det mildt. Men siden jeg ikke klarte å gå ordentlig på de syns mamma at det ikke var noe å kaste bort 1000 kroner på. Noe jeg faktisk er enig i. MEN plutselig nå etter jul var de på 50% salg på Bianco! Gjett om jeg ringte mamma og spørte om jeg kunne få de. Hun sa at jeg kunne legge de av så hun kunne tenke på det, så da gjorde jeg det. Gjett hvilke to herligheter som stod å ventet på meg på tirsdag kveld? Nemlig disse! Mamma, jeg elsker deg!