mandag 22. september 2008

Billig brus.

I går, søndag, var jeg ute med Solrun Marie en liten tur igjen. Vi møttes, snakket og stakk hvert til vårt. Men nå skal jeg fortelle det artige med den dagen. Vi fant ut at vi ville ha noe å drikke, og selvfølgelig kjøpte vi det i brus automaten på hjørnet ved innkjørselen til KVS (Kongsberg Vidregående Skole). Der koster det nemlig 10 kroner per brus, så den automaten er blitt veldig populær.
Men det endte opp med at vi måtte betale tilsammen 30kroner for to brus. Automaten er nok litt ødelagt fant vi ut. Det morsomme i denne historien er at seinere på dagen, kom vi tilbake og satt oss på en benk like ved, sånn at vi hadde fin utkikk mot brus automaten, men visse folk som skulle ha brus antageligvis ikke så oss. (Tror vi) Først kom det en bil kjørende og skulle ha seg brus, men han fikk ikke noe ut da han putta på penger.. Han slo og sparka, men ingenting kom. Enda en bil kom kjørende, og samme om igjen. Slag og spark, men ingenting. Og i tillegg enda to biler til! Ingen av de fikk noen ting. Haha, det var så gøy å sitte på den benken å følge med på bilene som kom, lystige og dro i sinne. Og der satt vi å lo, å lo, å lo! Det var vannvittig artig å se på!
Så til alle som bor i Kongsberg og vil ha billig brus - ikke stikk til den automaten på bildet, for den er nok ødelagt, og plutselig ble billig brus, litt dyrt.

1 kommentar: